Tiedote yrityskaupasta 01-07-2015

COMP-AID, PT-KESKUS, SUOMEN PROTEESIPALVELU JA REHAMED YHDISTYVÄT JOHTAVAKSI APUVÄLINETOIMIJAKSI

Uusi CompAid –ryhmä toimii vahvana palveluntarjoajana asiakkaille ja päämiehille. Yhdistyvillä yhtiöillä on pitkälti sama asiakaskunta ja toisiaan erinomaisesti täydentävä apuvälinetarjonta. Henkilökunnan osaaminen ja kokemus täydentävät myös hienosti toisiaan, luoden samalla henkilöstölle mahdollisuuksia oppia uutta ja kehittyä urallaan.

Järjestelyssä nykyinen Comp-Aidin ja PT-Keskuksen muodostama CompAid –ryhmä ostaa Suomen Proteesipalvelu Oy:n ja Rehamed Oy:n. Uuden ryhmän emoyhtiö on CompAid Group Oy ja sen itsenäisinä tytäryhtiöinä jatkavat PT-Keskus Oy, Comp-Aid Oy, Suomen Proteesipalvelu Oy ja Rehamed Oy. CompAid –ryhmän toimitusjohtaja Mika Paavola on nimitetty myös Rehamed Oy:n toimitusjohtajaksi, ja Rehamed Oy:n edellinen toimitusjohtaja ja omistaja Antti Airasmaa jatkaa ryhmän neuvonantajana. Suomen Proteesipalvelu Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Marco Storti. Suomen Proteesipalvelut Oy:n edellinen toimitusjohtaja Pekka Paasivaara jatkaa edelleen yhtiön palveluksessa, sekä hallituksen jäsenenä. Petteri Mäen ohella nyt muodostettavan ryhmän toiseksi pääomistajaksi tulee Sponsor Capital Oy. Yrityskaupoilla ei ole vaikutuksia yhtiöiden nykyisiin asiakkuuksiin tai henkilöstöön.

Nyt tapahtuneen järjestelyn myötä, tavoitteenamme on myös vahvistaa merkittävästi organisaatiotamme läpi Suomen ja tulemme panostamaan laadukkaaseen asiakaspalveluun ja toiminnan laajentamiseen. Visiomme on kasvaa valtakunnallisesti tarjoamalla asiakkaille paikallisesti vahvaa apuväline-, hoitotarvike- ja proteesiosaamista. Vahva visio ja halu kehittää uudenlaisia asiakaspalvelukonsepteja sekä henkilöstön osaamisen ja panoksen arvostaminen antavat yhtiöille vankan pohjan jatkaa kasvun tiellä”, toteaa Petteri Mäki.

Uudella kokonaisuudella on laajaa osaamista sekä apuvälineistä, hoitotarvikkeista ja sairaalakalustosta. Yrityksellä on erinomaiset edellytykset vastata tarpeisiin hoitoketjun jokaisessa vaiheessa”, sanoo Rehamed Oy:n entinen omistaja Antti Airasmaa.

Uudella kokonaisuudella on erinomaiset lähtökohdat vastata markkinoiden koveneviin haasteisiin ja syventää kokonaisvaltaisempaa yhteistyötä asiakkaiden kanssa, sekä varmistaa yritysten tulevaisuus keskittyvässä apuvälinealassa”, toteavat Suomen Proteesipalvelu Oy:n entiset omistajat Pekka Paasivaara, Harri Oikarinen, Peter Kaske, Karl Lindfors, Tarvo Ranta, sekä Marco Storti.

”Uuden konsernin lisäarvo konkretisoituu asiakkaan kannalta parhaissa apuvälineratkaisuissa, asioinnin vaivattomuudessa ja läheisyydessä. Apuvälinealan kehitys jatkuu nopeana ja asiantuntemuksen tarve kasvaa. Haastammekin kilpailijat asiakaslähtöisyydellä ja alan parhaalla osaamisella”, kommentoi konsernin toimitusjohtaja Mika Paavola.

Comp-Aid -ryhmän yhtiöiden vuoden 2015 yhteenlaskettu liikevaihto on noin 15 M€ ja henkilöstön määrä on 55.

Lisätietoja:
CompAid -ryhmä, Petteri Mäki, puh. 0405460144; Mika Paavola, puh. 0408334532
Rehamed Oy, Antti Airasmaa, puh. 0405039580
Suomen Proteesipalvelut Oy, Marco Storti, puh. 0505561386; Pekka Paasivaara, puh. 0505561381

CompAid PT-Keskus
Suomen Proteesipalvelu Oy Rehamed