TIEDOTE: Proteesipalvelu on nyt Haltija

TIEDOTE 6.5.2016

Arvoisa Suomen Proteesipalvelu Oy:n asiakas, Suomen Proteesipalvelu Oy on käynnistänyt sulautumisen osaksi uutta Haltija Group Oy:tä.

Sulautumisen on määrä astua voimaan 1.9.2016. Osana prosessia otamme käyttöön Haltija-nimen kaikessa markkinoinnissa ja viestinnässä 6.5.2016 alkaen. Myös sisaryhtiömme Comp-Aid Oy, Bitlips Oy, PT-keskus Oy, RehaMed Oy ja ORTOBotnia Oy Ab sulautuvat samassa aikataulussa muodostaen asiakkaita kattavasti palvelevan kokonaisuuden.

Haltija auttaa ihmisiä itsenäisessä elämisessä ja omien mahdollisuuksien saavuttamisessa rajoitteista huolimatta. Asiakkaillemme pystymme tarjoamaan apuvälineet kokonaisvaltaisesti parhaiden asiantuntijoiden toimesta.

Yhtiön päätoimipiste sijaitsee Vantaalla ja se palvelee asiakkaita valtakunnallisesti Helsingin, Vaasan, Jyväskylän, Kuopion ja Oulun toimipisteistä käsin. Yhteystiedoista puhelinnumerot säilyvät uuttumattomina ja sähköpostiosoitteet muuttuvat muotoon .(JavaScript must be enabled to view this email address) . Kaikki vanhoilla osoitteilla lähetetyt postit tavoittavat meidät.

Nykyiset sopimukset siirtyvät uudelle yhtiölle yhtiölle 1.9.2016 alkaen. Siihen saakka sopimukset ja laskutustiedot pysyvät muuttumattomina. Olemme asiakkaisiimme yhteydessä sopimusten siirron ja laskutustietojen muutosten toteuttamiseksi. Uuden yhtiön Y-tunnus tulee olemaan 2412395-3.

Haltija Group Oy

Lisätietoja:

Marco Storti, toimitusjohtaja
puh. 050 556 1386
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Mika Paavola, hallituksen jäsen
+358 40 833 4532
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

www.haltija.fi