Orto Botnia osaksi CompAid -ryhmää

Järjestelyssä CompAid-ryhmä on ostanut Orto Botnia Oy Ab:n koko osakekannan. Yrityskaupalla ei ole vaikutuksia yhtiöiden nykyisiin asiakkuuksiin tai henkilöstöön.

Tämä kauppa tukee strategiaamme vahvistaa organisaatiotamme läpi Suomen panostaen laadukkaaseen asiakaspalveluun ja toiminnan laajentamiseen. Visiomme on jatkaa kasvua valtakunnallisesti tarjoamalla asiakkaille paikallisesti vahvaa apuväline-, hoitotarvike-, ortoosi-, ja proteesiosaamista. Orto Botnia Oy Ab on alueellaan laadustaan ja luotettavuudestaan tunnettu vahva toimija ja olemme todella innoissamme heidän liittymisestään mukaan CompAid-ryhmään”, toteavat Petteri Mäki ja Marco Storti.

Toteutunut yrityskauppa vahvistaa perustuksia ja turvaa mahdollisuudet jatkaa sitä pitkäjänteistä kehitystyötä mitä olemme Pohjanmaan alueella tehneet yksilöllisten apuvälineiden paikallisen saatavuuden turvaamiseksi. Tämä antaa meille mahdollisuuden toimia kovasti kilpaillulla alalla jatkossakin entistä paremmin, varmistaen palvelutason ja avaten uusia mahdollisuuksia toimia.”, toteavat Orto Botnia Oy Ab:n entiset omistajat Robert Kotkamaa ja Henrik Nuutinen, jotka jatkavatyrityksen palveluksessa. Robert Kotkamaa jatkaa Orto Botnia Oy Ab:n toimitusjohtajana ja Henrik Nuutinen myös hallituksen jäsenenä.

CompAid -ryhmän yhtiöiden vuoden 2015 yhteenlaskettu liikevaihto on yli 15 M€ ja henkilöstön määrä on yli 60. CompAid –ryhmään kuuluvat yhtiöt ovat Orto Botnia Oy Ab, Suomen Proteesipalvelu Oy, Comp-Aid Oy, Bitlips Oy, PT-keskus Oy ja RehaMed Oy.

Lisätietoja:
CompAid -ryhmä, Petteri Mäki, puh. 0405460144; Marco Storti, puh. 0505561386
Orto Botnia Oy Ab, Henrik Nuutinen puh. 0405457172 ; Robert Kotkamaa, puh. 040 532 2639

CompAid -ryhmä

23/10/2015