Kevät tulee – niin myös uudet komponentit!

Kevät tekee tuloaan ja kävelykelit paranevat kokoajan!

Kevät on vilkasta aikaa myös proteesipajalla. Komponenttivalmistajat tuovat markkinoille paljon uusia tuotteita, joita testaamme kovaa vauhtia. Pyrkimyksenämme on löytää uusista tuotteista ominaisuuksia, jotka nimenomaan auttavat ja helpottavat ratkaisemaan asiakkaidemme erityisongelmia.

Uusia komponentteja ja valmistusmenetelmiä lähdetään myös etsimään toukokuun puolessa välissä Leipzigistä, Saksasta. Siellä järjestetään joka toinen vuosi alamme suurimmat messut ja nähtävää on todella paljon! Alkukesästä voidaan sitten tällä palstalla palata siihen mitä uutta messuilta lopulta löytyikään.

Messujen myötä monet valmistajat tuovat juuri tänä keväänä uutuustuotteita markkinoille ja niistä olemme jo saaneet esimakua jalkaterien osalta. Muutamia uutuuksia tuli myös markkinoille jo viime vuoden puolella. Esimerkiksi Otto Bock esitteli ennen vuoden vaihdetta uusimman version C-leg mikroprosessoriohjatusta polvinivelestä. Uusimmasta, neljännen sukupolven mallista, löytyy nyt kolme ”moodia” vanhan kahden sijaan. Näin polven käyttöä saadaan laajennettua useampaan eri tarkoitukseen. Uusi polvinivel on myös hieman turvallisempi ja entistä varmempi äkillisissä tilanteissa.

Tässä on hieman kuvamateriaalia polviniveleen liittyneestä koulutuspäivästä: